Serveis

Posem al teu abast tots els nostres coneixements!

Més de 20 anys d'experiència ens han donat tot tipus d'aprenentatges i conèixer quines són les necessitats dels pares, mares i diferents entitats.

Parcs de Nadal

Des de Punt Sud us podem organitzar el vostre parc de Nadal, disposem de monitors i monitores titulades, inflables, animació, talleristes i tot allò que pugueu necessitar perquè els infants s’ho passin súper bé.
Sabem que cada poble és un món; per tant, ens adaptem a les vostres necessitats. Demaneu-nos pressupost.

Jocs gegants

Els jocs gegants són una alternativa molt divertida per gaudir en família. Poden jugar nens i nenes, pares i mares, àvies i avis, tiets i tietes…

Punt Sud, us proposa, una col·lecció de jocs gegants originals i exclusius, coordinats pels nostres monitors/es encarregats/des de la supervisió, vigilància i del bon funcionament de l’activitat. Es tracta de passar una bona estona! No dubtis en consultar-nos més informació i preus.

Animació per a festes infantils

Et podem ajudar a organitzar tot tipus de festa, tenim inflables , conta-contes, gimcanes, globoflèxia, pinta cares, i tallers diversos. I tot allò que puguis necessitar per fer del teu esdeveniment un súper esdeveniment! Disposem de monitors/es titulats que poden dinamitzar qualsevol tipus d’esdeveniment.

Tallers

Els tallers són espais d’aprenentatge i diversió. Ajuden els infants a descobrir el món que els envolta, adquirir noves habilitats, a expressar el que senten, a socialitzar i per damunt de tot a divertir-se. Hi ha tallers de tot tipus, us podem oferir el que millor s’adapti a les vostres necessitats, ja sigui per omplir els dimecres tarda que no tinguin classe, una festa, per carnestoltes… Us fem els tallers a la vostra mida, ens adaptem als vostres horaris i necessitats: Tallers de cuina, de disfresses, de teatre, de fimo, de fang, de pintura, ball, hip-hop, creació de lletres de rap, tallers musicals, d’expressió corporal… i, de tot allò que pugueu imaginar.

Projectes itinerants

La seu de Punt Sud està allà on estan els infants, i és per això, que des de Punt Sud realitzem projectes itinerants amb la finalitat de poder arribar a tots els nens i nenes de la nostra comarca. Hem realitzat Ludoteques, conta-contes, projectes de diferents temàtiques, i hem estat guardonades amb el premi ``ANAR FENT`` de les Terres de l’Ebre.
Actualment, estem realitzant el servei de la Generalitat de Catalunya amb el projecte: “espai temps” englobat en el marc de “Més temps x cures”, que es va iniciar aquest maig i tornarem a reemprendre al més d’octubre.
A partir del setembre, realitzarem la “Hora NO lectiva” als diferents pobles de les Terres de l’Ebre.