Qui som
- PUNT SUD -

L'entitat de lleure referent a les Terres de l'Ebre

+ de 20 anys de trajectòria ens avalen.

Som una entitat de lleure sense ànim de lucre, referent a les Terres de l’Ebre amb més de 20 anys de trajectòria acompanyant en el seu creixement personal a infants i joves. Ens movem per construir una nova societat més justa i igualitària. Són vint els anys d’experiència, de creixement i aprenentatge que avalen la nostra acció i els projectes que realitzem. Per a això, proposem jocs, sortides, tallers, extraescolars, casals, tardes de juny, parcs de nadal... Potenciem valors com la solidaritat, la llibertat, el respecte, la igualtat. Eduquem dins d’un ambient lúdic, amb projectes de qualitat, i eficaços; atenent les necessitats de les famílies.

Si necessites més informació, ja sigui per a realitzar el casal al teu poble, colònies, festes, tallers, parc de nadal, etc. Consulta'ns sense compromís, que no dubtarem en buscar una alternativa divertida que doni suport a les teves expectatives.

qui som equip directiu

D’esquerra a dreta l’equip directiu de Punt Sud: Eli, Bernat, Pili, Isa, Oriol i Paty.

L'Equip directiu

Hola! Jo soc la Isabel, fa 15 anys vaig agafar al meu xiquet, el Marc, amb 10 anys, i vam venir a viure a Gandesa. Un poble que he après a estimar i que s’ha convertit amb la meva llar. Des d’aleshores tinc la sort de treballar a Punt Sud com a directora d’activitats de lleure, coordinant, creant projectes i tirant endavant activitats per millorar el nostre món i que sigui una mica més just. Perquè el futur és complicat i només des de petits, ells i elles, poden canviar les coses. Una feina altruista, que té la seva recompensa amb els somriures i la il·lusió dels nostres infants i monitorxs. Feliç de seguir treballant per aquesta terra i pels vostres infants!

Jo soc Pilar Ferrando, soc tècnic d’educació infantil i directora de lleure, tot i que no és al que em dedico en el meu dia a dia laboral. Fa més de 10 anys que col·laboro amb Punt Sud, perquè per a mi el lleure educatiu és una base important en el desenvolupament dels que seran els valors de la societat futura. Per mi, dedicar temps als xiquets i xiquetes es invertir en futur i formar part d’una societat millor.

Hola a tots, jo soc en Bernat Vives, vinculat al món de lleure de la mà de Punt Sud des de fa més de 10 anys, seguint pel camí de l’educació i acompanyament dels infants i joves em vaig graduar en educació primària. He estat i segueixo sent la part més esbojarrada dels esplais, buscant sempre la creativitat i el bon ambient tant pels nens i nenes, com pels meus companys.

Hola!! Soc l’Oriol, de Miravet i soc un enamorat de la natura i la música Tot i que els meus estudis no tenen res a veure en el món de l’educació ni el lleure, formo part de la família de Punt Sud des del 2017! Quasi sempre em trobareu amb algun instrument entre les mans i amb moltíssimes ganes de passar-m’ho be i fer-ho passar be als més petits de casa!

Hola! Em dic Elisabet i soc mestra d’educació infantil i monitora de lleure. Des de ben petita, la meva vocació sempre ha estat l’educació, per aquest motiu, m’agrada ensenyar als / a les infants i joves i, sobretot, aprendre d’ells i d’elles. Considero que aquests són el futur, i els hem de cuidar i hem de lluitar perquè siguin el millor futur!

El meu nom és Patrícia. Porto més de vint anys dedicant-me al lleure infantil i juvenil, doncs el projecte Punt Sud va néixer a la Terra Alta l’any 2000 i en vaig formar part des de l’inici. Una de les coses que més em gratifica és veure com, aquesta canalla que has conegut als esplais, colònies, parcs de Nadal, casals d’estiu…, es converteixen en joves il·lusionats amb aquest mateix projecte i en van formant part, esdevenint el futur de Punt Sud.

La família Punt Sud creix!

Ei! Jo soc la Paula Llonch i visc al Pinell de Brai, tinc 19 anys. Soc una noia simpàtica i sobretot molt empàtica, crec que la simpatia i l’empatia que tinc és imprescindible a l’hora de tractar amb infants, ja que has de saber gestionar les seves emocions amb les teves. Estic estudiant un grau superior d’Educació Infantil a l’IES de l’Ebre i una vegada acabi aquest cicle, m’agradaria fer la carrera de primària. Aquest estiu he realitzat les 160 hores de pràctiques del curset de Monitora de Lleure amb l’entitat Punt Sud.

Per això, des de ben petita, que tinc molt clar amb el món que em vull dedicar, amb l’educació i l’aprenentatge, ja que crec que des de ben petits ens han d’educar i ensenyar amb el dia a dia, així poder arribar a un bon futur. Agraïda amb aquesta entitat i amb tots els infants que la fan créixer.

Ei! Jo soc la Irene, des de petita em va captivar el món del lleure, tant que actualment soc monitora. Considero que aquest tipus d’educació és essencial, en aquesta aprens què és el compromís, la cooperació, els valors ètics i la creativitat. És a dir, realitzes el teu propi creixement personal, desenvolupant una mirada més social i humana, cercant un món més just i sostenible.

Motius per apuntar els teus fills/es a Punt Sud

Esports individuals i en equip

Potenciem la pràctica esportiva on fomentem tots els valors saludables i la participació i col·laboració en equip.

Música i creativitat

Impulsem la seva imaginació en jocs i activitats. A més, els hi preparem coreografies divertides per gaudir i ballar de la música.

Activitats aquàtiques

Als mesos que la calor apreta s’agraeixen unes activitats ben fresquetes. Què millor que remullar-se mentre juguem o anem en caiac?

Senderisme

Els peus ens portaran a descobrir racons increïbles, on aprendrem a respectar l’entorn i els seus habitants.

– formulari de contacte –

Contacta’ns

    – informació de contacte –

    Contacta

    La seu de Punt Sud es troba a Gandesa i ens pots contactar per:
    Whats App: 686738609