Activitats
- Benvinguts xiquets i xiquetes! -

Activitats per a tots els gustos

Des de Punt Sud oferim un ampli ventall d'activitats per a que trobeu l'activitat ideal per al vostre fill o filla. Queda't i descobreix amb nosaltres tota la nostra oferta d'activitats!
- de dilluns a divendres -

Esplai Diari

Activitats extraescolars que es realitzaran de dilluns a divendres, en acabar l’escola i fins les 19h aprox. Preu mensual: 50€*. I com en anys anteriors, durant les vacances escolars (Nadal, Setmana Santa…), sempre fem de 4 a 7, o segons interès de les famílies. Les famílies que ho desitgin podran demanar que la monitora dediqui un espai de temps per fer els deures o repassar.

* Preu a partir de segon germà: 45€/mes.
Activitats extraescolars que es realitzen els dimecres que NO hi ha classe per la tarda (es faran tallers diversos, conta-contes, teatre, reciclatge, balls…: són 2 dimecres al mes): de 15h a 17h preu 10€.
Gratuït pels infants que fessin esplai diari !

- Let's talk in English! -

Classes d'Anglès

Classes d’anglès que es realitzaran 1h aprox. a la setmana.
Preu mensual per 4 sessions: 18 € (primària); ESO i adults 20 € mensuals.
Si hi ha famílies que fan l’esplai diari el preu de l’anglès és de 10€/mes.
Són cursos amb professors/es titulats i, si es considera oportú, es poden portar els alumnes a exàmens oficials de la Cambridge University, ja que tenim els permisos i les llicències adients per fer-ho i experiència en aquest àmbit. Malgrat que ara no vagin a exàmens, se’ls ha de preparar igualment per als nivells exigits en el seu futur acadèmic i professional.
- explotem l'artista que porten dins -

Art i Creativitat

Art i Creativitat per als més artistes i creatius tenim dos tipus de tallers extraescolars:
- Taller de fimo: (collarets, polseres, anells, figuretes, etc, que es modelen i es couen): 1.5 h per setmana, 6h al mes. Preu mensual: 20 €.
- Plàstica-artesania (tallers de mosaics, material fet amb ús del reciclatge, danses i cançons, etc): 1.5 h per setmana, 6h al mes. Preu mensual: 20 € al mes.
- Trobarem l'Steve Jobs català? -

Informàtica

1 sessió per setmana de 1.15h aprox.
Preu mensual: 20 € per infant (els ordinadors han de ser els personals, els de l’escola o altre equipament local). També es treballa la correcció de la posició dels dits.
- a moure's! -

Esport

- Patinatge: 1 sessió a la setmana de 1.15h o 1.30h. Preu mensual: 25 € per infant.
- Gimnasia Rítmica i ball: 1 sessió a la setmana de 1.15h o 1.30h aprox. Preu mensual: 20 € per infant.
- Taekwoondo: 1 sessió per setmana, 1h aprox, 20€ mensuals.
- Judo: 1 sessió per setmana, 1h aprox, 22€ mensuals.
- encara tenim més coses! -

Altres activitats

- Tardes de Juny: El setè art com a centre d’interès, el cinema i les arts dramàtiques ens portaran a gaudir d’unes tardes plenes d’activitats engrescadores i fantàstiques amb molta, molta intriga, on els infants descobriran el cinema des dels seus inicis; i es sentiran protagonistes, creant la seva pròpia pel·lícula. Farem un repàs de la història del cinema des dels seus inicis, ens disfressarem, farem tallers, ombres xineses i un munt d’activitats que tenen com a objectiu aprendre a través del joc, sempre des d’una vessant on els valors com el respecte, la cooperació, la tolerància són l’eix de qualsevol de les activitats que es proposen. També farem una excursió a la setmana i, si el temps ho permet, molts jocs d’aigua exteriors. Segons les edats dels infants, adaptarem les activitats, perquè tant grans com petits, puguin fer activitats d’acord amb la seva edat. Us animem a viure aquesta nova aventura amb nosaltres, aprendrem i sobretot ens ho passarem molt bé!

Més serveis

A més, de totes les activitats que us hem explicat, oferim més serveis que pots consultar clicant al botó de sota.